Beterschap cadeau? Stuur een bloemetje! 

Wens de ontvanger beterschap met de bloemen van Boekethuis. Laat de zieke merken dat u aan haar om hem denkt. Voeg bij het beterschap boeket een persoonlijk kaartje met daarin uw beterschap wens. Zo zijn uw beterschap bloemen een echte verrassing! Wie gaat u opvrolijken met een opfleur boeket?

• Boekethuis bezorgt uw bloemengroet altijd gratis. Geen bezorgkosten = extra voordelig bloemen bestellen.
• Daarnaast bezorgen wij alleen handgebonden boeketten door lokale vakbloemisten. Al vanaf 24,95.
• Elk boeket is te bestellen met uw eigen persoonlijke boodschap. Handgeschreven! Zo maken wij de bos extra speciaal.

Bloemen laten bezorgen in het ziekenhuis

Verblijft de ontvanger in het ziekenhuis of in een zorginstelling? Ook daar bezorgen wij uw beterschap cadeau. Zorg er alleen wel voor dat u de juiste informatie aan ons doorgeeft. Geef in het opmerkingenveld aan dat het gaat om een afwijkend afleveradres. Met hierin de beschikbare informatie, denk hierbij aan; kamernummer, afdeling.

In ziekenhuizen worden overigens niet op alle afdelingen bloemen toegelaten. Ons advies; informeer eerst bij de desbetreffende afdeling in het ziekenhuis voordat u bloemen laat afleveren.

Bloemen bezorgen met vaas.

Wanneer iemand niet lekker is, iets gebroken heeft of simpelweg ziek is wilt u diegene natuurijk ontzorgen. Bestel dan eenvoudig een glazen vaas mee met uw boeket. Dan zorgen wij ervoor dat de bloemstelen schuin zijn afgesneden. Zo geeft u een echte opkikker.

Wie wilt u beterschap wensen? 

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelwagen.
De waardering van www.boekethuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 36 reviews.