Beterschapsboeketten.

Wens de ontvanger beterschap met de bloemen van Boekethuis. Laat je geliefde weten dat je aan haar of hem denkt. Voeg bij het boeket een persoonlijk kaartje met daarin uw beterschapsboodschap. Wie ga jij beterschap wensen met bloemen? Boekethuis rekent geen bezorgkosten en voor 13:00 besteld, vandaag nog thuis of op kantoor bezorgd.

Boekethuis bezorgd ook boeketten in het ziekenhuis. Wil je weten hoe? Klik op de knop hieronder!

Bloemen laten bezorgen in het ziekenhuis.

Verblijft de ontvanger in het ziekenhuis of in een zorginstelling? Ook daar bezorgen wij uw beterschap cadeau. Zorg ervoor dat je de juiste informatie aan ons doorgeeft. Geef in het opmerkingenveld aan dat het gaat om een afwijkend afleveradres. Met hierin de beschikbare informatie, denk hierbij aan; kamernummer, afdeling.

In ziekenhuizen worden overigens niet op alle afdelingen bloemen toegelaten. Ons advies; informeer eerst bij de desbetreffende afdeling in het ziekenhuis voordat je bloemen laat afleveren.

Bloemen bezorgen met vaas.

Wanneer iemand niet lekker is, iets gebroken heeft of simpelweg een hart onder de riem kan gebruiken wil je bij deze persoon natuurlijk zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Bestel daarom eenvoudig een glazen vaas mee met je boeket. Dan zorgen wij ervoor dat de bloemstelen schuin zijn afgesneden. Zo geef je een geliefde een echte opkikker.

Wat kun je van Boekethuis verwachten?

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van www.boekethuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 114 reviews.