Geboorte bloemen laten bezorgen

Er is niks leukers dan bloemen laten bezorgen bij kersverse ouders (en opa en oma’s). Vier het leven! En zeg het met bloemen.

Boeket als kraamcadeau

Bloemen geven als kraamcadeau is hartstikke leuk. Boekethuis heeft diverse geboorte boeketten samengesteld die u in elk adres in Nederland kunt laten bezorgen. 

Welke kleur bloemen voor de geboorte jongen?

Paars wit en natuurijk blauwe bloemen zijn geschikt. Maar tegenwoordig denken we steeds minder in kleuren (hokjes). Dus ook een bont boeket of juist een prachtig wit boeket is geschikt. Juist omdat u weet dat de ouders hier zo van houden. 

Natuurlijke blauwe bloemen komen over het algemeen niet heel veel voor. Daarom wordt vaak paars en wit gecombineerd voor een baby boeket.

Geboorte meisje, welke bloemen?

Roze, paarse en witte tinten zijn gebruikelijk voor een boeket voor een geboorte van een meisje. Maar nogmaals, bloemen staan voor vrolijkheid en dat maakt dat bloemen zo’n goed kraamcadeau zijn, ongeacht de kleur!

Bloemen met vaas, wel zo makkelijk.

Voeg een glazen vaas toe om de verrassing compleet te maken. Zo hebben de kersverse ouders geen omkijken aan de verzorging van de bloemen, dat doen wij dan namelijk! 

Bloemen versturen geboorte

Een geboorte boeket versturen? Wanneer u op werkdagen en zaterdag voor 11:00 uur uw bestelling plaatst, dan wordt het boeket dezelfde dag nog gegeven.

Bij het boeket voeg je gemakkelijk een prachtig geboortekaartje met persoonlijke gelukwens toe. Genieten gegarandeerd!

Boeket bezorgen in het ziekenhuis

We bezorgen ook bloemen het ziekenhuis. Geef dit wel aan tijdens het bestellen in het opmerkingenveld: ‘Is er iets dat wij nog moeten weten?’ Bij bezorging van het boeket in het ziekenhuis hebben wij de afdeling en het kamernummer nodig om het boeket bij de juiste persoon te bezorgen. Vergeet dit niet bij de bestelling te vermelden. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelwagen.
De waardering van www.boekethuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 36 reviews.